Oakley solglasögon

Oakley solglasögon har blivit ett varumärke bland många i de yngre, sportigare uppsättning enbart på grund av sin extrema hållbarhet och funktionalitet som kombineras med några av de hetaste trendsättande mode.

År 1975 en flitig unga "forskare" anges att konstruera bättre och mer funktionell sport produkter som ingen vid den tiden trodde i. beväpnade med bara $ 300 (USD), en vision och ett garage började Jim Jannard vad som nu har blivit en värld kända sport mode imperium. Även om han började med att utforma en innovativ ny motorcykel handtag, började hela hans värld utmanande vad som behövde göras för att hjälpa idrottare utmärka sig i sitt område genom funktionell sätt.

Detta är konceptet bakom state-of-the-art Oakley solglasögon som har blivit en glasögonkollektion brottas med speciellt för outdoorsy typ. Med High Definition Optics inbyggda i varje par finns det inga väderförhållanden som kan hålla ner dig. På sluttningarna eller på stranden, Oakley solglasögon ger banbrytande stil med dagens innovativa HDO teknologi.

Oakley solglasögon har kallats den mest intelligent utformade nyanser som världen någonsin känt, och det har bevisats gång på gång. Med den extra lager av skydd från farorna med ultravioletta solstrålar, de är verkligen ett snitt över andra sporter glasögon. Lägg det till deras eleganta utseende och du har en riktig vinnare 100% av tiden.

Du kommer också att inte hitta en mer hållbar par solglasögon som tål stötar, lugg och stötar bara för att Jim Jannard var att galen vetenskapsman han anklagades för att vara tillbaka på 70-talet. Tack vare Jannard uppmärksamhet på detaljer och hans pigg strävan att göra bättre och mer fashionabla produkter för idrottsvärlden, har vi nu Oakley solglasögon som ett varumärke inte snart att glömmas bort för stil och funktion.

Som alla är en individ som vi skulle rekommendera att du har dina solglasögon professionellt monterade - De flesta optiker inte betalt för denna tjänst.


RSS 2.0