Uppdatera vårens solglasögon

Nej, nu är det verkligen tid att skaffa ett par nya solglasögon. Aldrig att man kan få för många solglasögon. Oakley solglasögon finns i så många olika modeller som passar till olika tillfällen. Just nu vore set schyst med ett par sportiga bågar för att ha under mer aktiva tillfällen. Ett par snabba! Men de ska ändå gå att använda till vardagen.

Oakley solglasögon har de flesta en sportig touch och den som passar bäst för detta ändamål är Oakleys Straight Jacket. De är utan tvekan ett par solglasögon som har allt. Dessa solglasögon från Oakley har stil, men är ändå sportiga och riktigt fräna. Linserna har fått en permanent beläggning vid namn Oakley Hydrophobic som gör att dina solglasögon bibehåller ett synfält utan kladd. Den förhindrar att svett, oljor eller någon form utav smuts eller damm fastnar på linsen. Dessutom har Oakley sett till att vatten inte stannar på linser utan du ska kunna ha en fläckfri blick ut mot världen. Oakleys teknologi låter dig också få ett skarpt seende med hjälp utav high definition optics. Linsen filtrerar all sorts UV-strålning. Bågarna är gjorda av lättviktsmaterialet O MATTER. Dessutom har Oakley använt sig utav unobtainium-komponenter för att förbättra greppet.

Att ett par solglasögon kan vara så avancerade är fantastiskt. Oakley Straight Jacket kommer göra sommaren ännu roligare!


RSS 2.0